FOTOGRAFII ONLINE | FOTO CARTE LABORATORUL PROFESIONISTILOR

La comenzi peste 200 lei va oferim livrare gratuita prin curierat rapid in toata tara

Puteti opta pentru o gama larga de marimi si patru tipuri de hartie KODAK PROFESSIONAL: mat, lucios, raster si metalic

Preturile la comenzi mai mari se negociaza de la caz la caz, in funcie de marimea comenzii.

DOWNLOAD OFERTA PRET PRODUCTIE PHOTOBOOK

Preturi de lista pentru procesare foto:

 

Plata serviciilor noastre se poate face in trei variante simple si sigure! Plata prin serviciul Pay Pal este cel mai sigur mod de plata pe Internet.

1. Online prin servciul international PAY PAL. Aveti nevoie de un card bancar de debit sau de credit, si un email si un cont la serviciul PAY PAL care este gratuit. Astfel daca dati click pe pachetele de mai jos la "Buy Now" puteti transfera bani in contul nostru si astfel plati serviciile comandate online. Dupa plata serviciilor livrarea produselor se va face in termen de 24-36 ore oriunde in tara, iar la livrarea comenzii veti primi si factura aferenta comenzii Dumneavoastra.

2. Online prin intenet banking sau personal la orice banca oriunde in Europa prin ordin de plata emis pe contul firmei noastre. Contul firmei noastre va vom comunica pe email dupa ce plasati comanda la sectiunea "Laborator"

3. Personal la sediul firmei noastre.

Cumparati pachetele de mai jos care vor fi atasate contului Dumneavoastra. Din acest credit se vor scadea pretul comenzilor efectuate de Dumneavoastra:

Cumpara online pachet de 35 euro = 150 Lei Cumpara online pachet de 320 Lei Cumpara online pachet de 515 Lei Rezervare online servicii
Sau pachet 200 fotografii 10x15cm Sau pachet de 500 fotografii 10x15cm Sau pachet de 1000 foografii 10x15cm Nunta si Evenimente
35 euro 75 euro 120 euro 100 euro

ALBUME

  • PHOTO BOOK
  • FOTO CARTE

Fotografii online Procesari foto online

Fotografii poze online. Developari procesari poze online.

Valid XHTML 1.0 Strict